Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 3

ΣΠΟΥΔΕΣ

Φοιτητές Ιατρικής περιγράφουν τα φοιτητικά χρόνια της Νατασούλας:

"Ισχυουν λοιπον τα εξης( γιατι βαρεθηκα να βγαινουν τα γλυφτρονια -κομματοσκυλα και να λενε οτι ...με την αξια της.....):


1) Η συγκεκριμενη ηθελε παντα να γινει σπουδαια .Γι΄αυτο και αποφασισε να ασχοληθει με τα κομματικα , να γινει γλυφτρονι, να κανει σπουδαιες γνωριμιες και να παντρευτει τον δευτερο πιο ωραιο αντρα του κοσμου( γιατι ο πρωτος ειναι ο Κατσιαμπαλης, δε σηκωνω αστεια!)

2) μερος της προσπαθειας της για αποκτηση αξιας ηταν επιτυχημενες σπουδες .Μετα την " δευτεροκλασσατη" πρωτη σχολη της, επρεπε ν α ακολουθησει η ιατρικη.

3) μετα σκεφτηκε: αφου την εκανα την θυσια , γιατι να μην την ..αποτελειωσω κιολας? και αναζητησε ενα διδακτορικο στην ιατρικη

4) ναι, ηταν παντα φιλικη με τα παιδια στις κλινικες του 3ου ετους( οταν πατουσε).Αλλωστε υπηρχε καλυτερος τροπος για τους αδιαβαστους , απο το να περασουν το μαθημα? οποιος εξεταζοτανε με τη Νατασσουλα στα προφορικα, δεν κοβοτανε ΠΟΤΕ! μαντεψτε γιατι ....

.....Μα οταν περναει η Νατασσα , που δεν ξερει τιποτα γιατι δεν εχει κατσει να διαβασει, ειναι δυνατον να μην περασεις εσυ που εισαι μισοδιαβασμενος? και μαλιστα με αναλογους βαθμους?
5) ναι, ηταν παντα φιλικη με τους πολυυυυυυαξιους καθηγητες του ΑΠΘ.Η καλυτερα τους δουλους της , οι οποιοι προφανως ο, τι εκαναν στη ζωη τους το εκαναν χωρις κοπο, γιατι πως εξηγειται να χανει καποιος την αξιοπρεπεια του και να γινεται δουλικο σε μια ασχετη , να της δινει διδακτορικο και να ατιμαζει το πανεπιστημιο, μονο και μονο για να ανεβει σε μεγαλυτερη βαθμιδα , να παρει την εδρα , να γινει πρυτανης ή ...να χωσει τον γιο του/της σε ....ας πουμε ..πχ προγραμματα του ΟΠΑΠ?????"

"παιδια, το διδακτορικο της το πηρε οχι απο την ιατρικη μα απο το τμημα ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ του ΑΠΘ!

με τι θεμα?

προστασια των κυτταρων του εγκεφαλου με τη χρηση καποιου φαρμακου,δε θυμαμαι ποιου.

και ερωτω, απο ποτε η σχολη νηπιαγωγων δινει διδακτορικα με ιατρικο θεμα?
υ.γ.η μητερα μου τυγχανει λεκτορας της σχολης νηπιαγωγων θεσ/νικης. ομως ακομα και αυτη δε μπορεσε να παρει απαντηση στο παραπανω ερωτημα...
επισημη απαντηση? "διατμηματικο μεταπτυχιακο προγραμμα" που ομως καταργηθηκε αμεσως αφου πηρε η κυρια καραμανλη το διδακτορικο της.

τελος παντων,δε μου κανει εντυπωση. συζυγος προθυπουργου ειναι. εδω αλλοι και αλλοι οργιαζουν, στη νατασσα θα κολλησουμε?

και κατι τελευταιο,οσοι καθηγητες ηταν με την "αλλη πλευρα" την αναγκασαν να κανει κλινικες στη θεσσαλονικη (σε μια εξ'αυτων τη γνωρισα) καθως και εφημεριες."

"Και να σκεφτειτε πως μολις προπερσι καναμε μαζι χειρουργικη.Αχ τι μυαλο αυτο το κοριτσι.Πουλια στον αερα πιανει!Εγω ακομα χρωσταω χειρουργικη ο βλαξ.

"Και καλως τη Νατασα μας και ελα να σε δουμε βρε Νατασα οι καθηγητες, και τι θα παρεις καλε Νατασα κτλ". Οπως μας αντιμετωπιζουν όλους δηλαδη.Ενα απλο σεμνο κοριτσι που ητανε βρε παιδια ,τι να σας πω.Χαμηλοβλεπουσα δηλαδης,πως να το εκφρασω!Αφου να φανταστειτε εγω την περασα για νοσοκομα και μια μερα της λεω"να σου πω μωρη,εχει πουθενα ποδοναρια,τελειώσανε'.Κι αυτη ξεσκιστηκε να μου τα φερει.Και μετα μου λενε:"Mωρη τρελλη αυτη ειναι η πρωθυπουργος και μιλαμε τρελλαθηκα!"Δεν το πιστευω!"απάντησα και λιποθυμησα.Τοσο απλη ητανε,που την περασα για νοσοκομα.
Ενα θα σας πω βρε:Εισαστε κακιασμενοι βρε!Κακιασμενοι!Ξυδι!Ξυδι!Εμενα και τις αιμορροιδες μου την αφηνω να μου βγαλει αν θελετε να ξερετε(χωρις να ειμαι παρων βεβαια την ωρα της εγχειρησης)."

Δεν υπάρχουν σχόλια: