Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 2

Βιογραφικό

Η Αναστασία Παζαΐτη - Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού και αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002), και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004). Τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα των διδύμων, Αλέξανδρου και της Αλίκης.

Μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. σε θέματα συμπεριφοράς στο εργαστήριο του τμήματος Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης. Τελείωσε το αγροτικό της στην Κόρινθο. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Nοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής.

Είναι ιδρύτρια και εκλεγμένη πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Ανέμη», που έχει το παιδί στο κέντρο του ενδιαφέροντός της .

Η σχέση της με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών.

http://el.wikipedia.org/wiki

2002 παίρνει διδακτορικό 2004 το πτυχίο!

19-04-04 καταθέτει αίτηση για ειδικότητα, με το πρωτόκωλλο 6169/25-01-07 διορίζεται στο ΛΑΙΚΟ Νοσοκομείο.

10 - 06 - 2006 όμως η Νατάσα μας κάνει την πρώτη της εγχείρηση


Η πρώτη επέμβαση της Νατάσσας


Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της, ως συζύγου του πρωθυπουργού της χώρας Κώστα Καραμανλή αλλά και ως μητέρας διδύμων, είναι κάτι παραπάνω από αυξημένες και σοβαρές. Σίγουρα όμως όχι τόσο κρίσιμες όσο αυτές που απορρέουν από την ιατρική της ιδιότητα και ιδίως από αυτή που έχει όταν κρατάει νυστέρι στα χέρια της.

Η επίσημη πρώτη της Νατάσσας Καραμανλή στο χειρουργείο, έγινε στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας και καταγράφεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Ξαπλωμένος στο χειρουργικό κρεβάτι ο γιατρός Γιώργος Κασάμπαλης, από το σβέρκο του οποίου έπρεπε να αφαιρεθεί ένα λίπωμα.

Στις φωτογραφίες μάλιστα της εφημερίδας, διακρίνεται η κυρία Καραμανλή με τον κλασικό χειρουργικό σκούφο και τη χειρουργική μάσκα δίπλα στον ασθενή της ο οποίος χαμογελά. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά το τέλος της επέμβασης. Την ώρα όμως που γινόταν η αφαίρεση του λιπώματος, ο ασθενής παρακάλεσε ευγενικά τη γιατρό του: "Μη με... σφάξεις¨" της έλεγε γελώντας κι εκείνη απάντησε: "Το πέτυχα καλά. Δε σε πόνεσα, μη γκρινιάζεις βρε Γιώργο".

Αρχικά –κάτι που ήταν μάλλον φυσιολογικό – υπήρξε ένα σχετικό άγχος και γι’αυτό η κυρία Καραμανλή μόλις ξεκίνησε η επέμβαση άρχισε να σιγοτραγουδά, κάτι που κάνουν πολλοί γιατροί έτσι ώστε να ηρεμούν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι ασθενείς τους. Ολα όμως πήγαν θαυμάσια και ο ασθενής φωτογραφήθηκε με την γιατρό του, κρατώντας τη λαβίδα με το μεγάλο λίπωμα που αφαιρέθηκε.

Άνθρωποι που γνωρίζουν περιγράφουν τον Γιώργο ( Κασάμπαλης) που έκατσε να τον... κόψει η Νατάσα:

"ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ...ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ(ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ).ΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ.!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ....ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!!!!!"

" Χειρουργική είχα κάνει στο 6ο έτος στην Α'Χειρουργική Του Λαικού στον Μπαστούνη.
Ο Κασάμπαλης,ένας 40+ μπυροκοιλιάς ειδικευόμενος ο οποίος ουδέποτε πατούσε στα μαθήματα ειδικευομένων,μία ιδιόμορφη περίπτωση,είχε μάλιστα και δική του πελατεία την οποία χειρουργούσε.
Πολλά είχαν ακουστεί για αυτό το γραφικό τύπο.Φωνακλάς και αθυρόστομος δε δίσταζε να τα βάλει ακόμα και με τον Μπαστούνη.
Θυμάμαι ένα πρωινό που είχα μπεί στο γραφείο ιατρών μου έδειχνε πως να συναρμολογώ συνδεσμολογία παρακολουθήσεων τρίτων ατόμων με μαγνητοφωνάκι!!Πατούσε γύρω στις 9.30 όταν δεν είχε επεμβάσεις.

Το γεγονός ότι έκατσε να τον "χειρουργήσει"η βλαχάρα Νατάσσα(ποιά αξιοπρεπής κοπέλα θα κοιμόταν με το κύτος με το οποίο έκανε εξωσωματική για να έχει σίγουρο μέλλον αυτή και τα παιδιά της),μου δίνει την εντύπωση ότι ίσως κάτι εποφθαλμιά ο Κασάμπαλης..
Πάντως με αυτή τη φθηνή επικοινωνιακή πολιτική πρέπει αν μας θεωρούν και πολύ μαλάκες!!

Για να δούμε εάν θα έχει αύριο η Τατιάνα ρεπορτάζ...
Σήψη.."

" εμαθα σημερα τα εξης:
1. Οχι, η Νατασα δεν ξεκινησε ακομα ειδικοτητα.
2. Ο "ασθενης" επεισε την Νατασα να του αφαιρεσει το λιπωμα με αναταλλαγμα την βιντεοσκοπηση της διαδικασιας.
3. Για τη συγκεκριμενη ενεργεια δεν ηταν κανενας αλλος απο την κλινικη ενημερος. Ουτε καν ο ιδιος ο Μπαστουνης, που, συμφωνα με την πηγη μου, τα εχει παρει στο κρανιο!
4. Ο "ασθενης", γνωστος καραγκιοζης του Λαΐκου, τα εκανε ολα αυτα με σκοπο το κερδος. Μολις τελειωσε η εγχειρηση πουλησε το βιντεο στον ALTER και στο ΘΕΜΑ (και δεν ξερουμε και που αλλου) και τα "πηρε" χοντρα!!!

Γιατι η Νατασα τα εκανε ολα αυτα;
Μια πιθανοτητα ηταν να μην το ηξερε, αν και δεν το πιστευω. Η δευτερη και πιο πιθανη εκδοχη ειναι οτι ειναι γκαου και ψωναρα (συνδιασμος και των δυο ομως, αλλιως δεν εξηγειται) και το εκανε για να δειξει ποσο καλη γιατραρα ειναι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: